söndag 10 februari 2013

Bröllopsresa

Nu har vi beställt en bröllopsresa till London!  vi har längtat tillbaka till london sen sist vi var där.
 
har ni några tips på något att göra i london? gärna nått som man inte brukar göra där som turist för de har vi redan gjort. nått romatiskt kanske?
 
 
 


3 kommentarer:

  1. Tips från mig: Camden town.

    Tips jag fått från andra:

    http://www.classiccafes.co.uk/topten.html

    Vintage London Formica cafes of the 1950s and 1960s reviewed, researched and reappraised.

    highgate cemetery där ligger karl marx begravd,

    john soene museum, gratis och väldigt unikt!

    Denmark street, där ligger alla musikbutiker, väldigt gemytligt om man vill se relikguitarrer från bb-king hänga och dingla

    SvaraRadera
  2. Denmark Street är ett måste!

    SvaraRadera
  3. London ja. Där har jag varit alldeles för många gånger :)

    Tips på att göra? Ja, jag skulle ju vilja svara med en fråga; varför reser man?

    Ofta handlar det om tre anledningar; att få komma bort lite/få ett avbrott liksom, att få nya upplevelser eller att få nya perspektiv.
    Dessa tre går ju alldeles utmärkt att kombinera i valfri utsträckning, men svaret på frågan hänger i min värld ihop med syftet. Så...

    Reser man till London för att komma bort från vardage; gör alla turistgrejer! Verkligen, i London är just dom sakerna feta! Kolla deras museum, shoppa på Harrods, ät Fish'n'chips utanför Big Ben, gå på en musikal, vandra i SoHo.

    Är det i jakt på stora och nya upplevelser man åker till London så är svaret typ det samma som ovan. För mycket är ju onekligen stort och fett i London :)

    När jag reser för att vidga mina perspektiv så vill jag förstå vad som präglar människornas vardag. I London vill jag titta på Rugbymatch och äta dålig mat. Jag vill studera hur de prydliga britterna är strikt klädda under kontorstid och nästan oanständigt på kvällen. Att studera deras vardagliga teknik, handla i deras matbutiker och gå omkring i deras bostadskvarter.
    Kanske kan vara värt att söka kontakt med någon på CoachSurf som tycker om att guidea folk och visa runt. Brukar vara väldigt öppna och trevliga människor. Då kommer man onekligen nära vardagen och att ändå bo på hotell är inga problem.

    Vilken (o)skön bild på Hannes ;)

    SvaraRadera